Verbeeldingskracht van een 3D visual

Voor onze klant Lamb Weston in Broekhuizenvorst maakte we deze 3D-Visual film van ons ontwerp van de nieuwe bedrijfstuin en denken we mee in het efficiënt onderhoud van de bedrijfstuin.

Bekijk onderstaande film en laat je verrassen.

Verbeeldingskracht

Noord-Limburgs Groen maakte het winnende ontwerp voor de nieuwe bedrijfstuin van Lamb Weston. De locatie in Broekhuizenvorst ondergaat een grootschalige upgrade van de fabriek waar een van 's werelds grootste productent van diepgevroren aardappelproducten op innovatieve en duurzame manier produceert. De parkachtige bedrijfstuin ondergaat aansluitend ook een ware metamorfose waarbij innovatie en duurzaamheid de visie van Lamb Weston weerspiegelen.

Op eigen initiatief vertaalde we ons platte ontwerp in een 3d visual. Dit zorgde ervoor dat de klant veel beter inzicht kreeg in het eindresultaat wat we voor ogen hadden.  

Innovatie & Duurzaamheid

Voor de realisatie van de bedrijfstuin en het onderhoud werden we ook uitgedaagd en ook deze opdrachten werden aan Noord Limburgs Groen gegund.

Duurzaamheid:

Bloeiende beplanting zorgt voor een verhoging van de biodiversiteit en door de inzet van onze hoveniers dragen we bij aan de MVO / sociale duurzaamheidsdoelen van Lamb Weston

Innovatie:

Voor het onderhoud maakte we een voorstel om het gazon te laten maaien door een robotmaaier. Dit levert binnen 2 jaar een besparing op het onderhoud op. De robot is een mooi symbool van de innovatie van het bedrijf.

Wat ons betreft een mooi voorbeeld hoe een bedrijfstuin een verlengstuk én visitekaartje is geworden van het bedrijf.