Outdoor Campus

Met ondersteuning van Citaverde bedrijfsopleidingen en Onderwijsgroep Buitengewoon hebben we zelf een unieke maatwerktraining voor praktisch lerende hoveniers ontwikkeld.

Vakmanschap

Wij maken het verschil door onze medewerkers op te leiden tot vakmannen. Zo blijven we kwaliteit leveren in onze dienstverlening en vergroten we het werkplezier en toekomstperspectief van onze medewerkers.

Wat er niet is, maken we zelf !

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan bestaande groen opleidingen. Het huidige onderwijsaanbod sluit vanwege de omvang, methodiek of kennisniveau niet altijd aan bij diegene die vooral praktisch leren door het stap voor stap, met geduld en aandacht te doen. Omdat het bestaande onderwijsaanbod hierin niet voorziet, maken we het zelf. Als eerste praktische uitwerking hebben we de training 'veilig werken met de accu heggenschaar' ontwikkeld. Van elke training maken we instructievideo's zodat we vanuit één gezamelijke aanpak herhalingstrainingen kunnen doen voorafgaande aan de uitvoering van werkzaamheden.  Nieuwe hoveniers worden door onze eigen sociaal hoveniers getraind met ondersteuning van de instructievideo's. Lekker praktisch en vooral buiten in onze eigen 'Outdoor Campus'.

De eerste training is een groot succes gebleken. We bouwen dit uit naar een volwaardig praktisch programma op mbo 1-2 niveau.

Noord Limburgs Groen 'Veelzijdig van betekenis'