Meer dan alleen Groen!

Onze slogan “veelzijdig van betekenis” maken we praktisch in onze samenwerking met Greenport Venlo. Hier onderhouden we het basispark en daarnaast zetten we onze medewerkers in voor het regelen van het verkeer tijdens evenementen en sinds kort regelen we ook het dagelijks vervoer van lunchpakketten van Villa Flora naar de Innovatoren.

Leren staat centraal

Wij leren onze medewerkers om deze werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Ze leren hoe ze zorgvuldig met de materialen en lunchpakketten om moeten gaan, dragen de verantwoordelijkheid voor de bakfiets en hebben contact met de collega’s van de catering. Daar krijgen ze vaak een toelichting op bestelling welke ze weer overbrengen aan degene aan wie ze de lunchpakketten bezorgen. Speciaal voor dit project hebben we een bakfiets laten maken die robuust gebouwd is en daarnaast een mooie frisse uitstraling heeft door het gebruik van de logo’ van Brightlands en ons eigen logo. De bakfiets is veel meer dan alleen een transportmiddel. Het is tevens een symbool van een jarenlange samenwerking en partnership tussen Greenport Venlo en Noord Limburgs Groen.

In onderstaand filmpje laat Paul je zien hoe het werk met de bakfiets er uit ziet!

Bijzondere belangstelling

Inmiddels hebben meer mensen de bakfiets ontdekt en is hij gebruikt voor de aankondiging van de genomineerden voor de Lodewijk van der Grinten prijs 2019.

Foto’s van de uitreiking van de Lodewijk van de Grinten prijs vindt je hier