Identiteit bedrijf nu ook zichtbaar in de groeninrichting

Een bedrijf in de medische branche klopte voor onderhoudsadvies bij Noord-Limburgs Groen aan. Ook wilde het een offerte voor de buitenruimte. De aangeboden groenoplossing is het bedrijf op het lijf geschreven.

Een marktleider in steriele oplossingen met een rommelig buitenterrein. Dat was groenman Rob Vercoulen een doorn in het oog. En eerlijk als hij is, legde hij dat ook aan zijn klant voor. “De klant vond het heel prettig dat wij buiten de kaders ook meedachten over de uitstraling en de meerwaarde die een tuin kan bieden.”

Een inrichtingsplan op maat

“We hebben ons voor het inrichtingsplan verdiept in de business van de klant en een inrichtingsplan op maat gemaakt. De buitenruimte past nu bij het steriele karakter van het bedrijf en heeft meer decoratieve waarde gekregen. Onder meer een opslagplaats rondom een trafohuisje is aangepakt. Er lagen stapels oud ijzer en stellingen opgestapeld. We hebben gezorgd dat dit er met kleurrijke, passende beplanting in wit, paars en blauw super verzorgd uitziet. En in de toekomst ook zo blijft uitzien, dankzij ons onderhoudsplan.”

20171031_084643
image1