Relax & Heal - Relax in the city

Vanuit de kabelbaan kan het de bezooeker niet ontgaan, het vrolijke Floriade-stadspark: Relax in the City. Net voordat je aankomt op het noordelijke station van de kabelbaan scheer je over deze inzending. Vrolijke bloemen, planten, hagen, bomen en struiken maken van het park een spectaculair kleurenpallet. Het is de ideale plek om even uit te rusten. Neem plaats op een bankje en geniet van alle kleurrijke eyecatchers om je heen.

Toen drie ‘groene’ toeleveringsbedrijven zich afzonderlijk meldden bij de Floriade, werden deze ieder vanuit hun specifieke invalshoek samengebracht. Faassen Hekkens Boomkwekerijen, vaste plantenkwekerij Griffioen Wassenaar en bloembollenkweker Jac. Uittenbogaard & Zonen bundelden hun kennis en producten tot één bloem- en kleurrijk stadspark waar het goed toeven is.

De inbreng van de drie bedrijven werd door oud Floriade-ontwerper Pieter van Loon van Hollandschap vakkundig gecombineerd tot een speels en kunstzinnig ontwerp waar van alles te beleven en te zien is. De kunst in deze inzending is van Huub Rossel, een regionaal bekend kunstenaar. Kortom Relax in the City is zeker een bezoekje waard!


Disclaimer