Partners in het groenbedrijf

Onze opdrachtgevers zijn verzekerd van de beste resultaten bij de inrichting of het onderhoud van een buitenruimte. Noord-Limburgs Groen is in 2006 ontstaan door een krachtenbundeling van idverde Venray (voorheen BTL), Herman Vaessen uit Maasbree en Jonkers Hoveniers uit Venlo. Het groenbedrijf opereert geheel zelfstandig. Voor haar projecten maakt Noord-Limburgs Groen gebruik van de expertise van haar partners.

Lees hier meer over de partners van ons groenbedrijf:

idverde_zonder_ slogan_rgb

idverde

Groen is natuurlijk en levert meerwaarde voor de leefomgeving in ieder seizoen. idverde is zich als geen ander bewust van deze waarde. Waar Nederland steeds meer versteent en verstedelijkt, wint groen met de dag aan waarde. idverde zorgt voor de juiste balans in stadskernen, woonwijken, dorpen, buitengebieden en op bedrijventerreinen. Een natuurlijk evenwicht tussen esthetisch en functioneel, duurzaam en pragmatisch. Groener leven!

Jonkers hoveniers

Jonkers hoveniers heeft ruim 65 jaar ervaring in aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ontwikkelt Jonkers hoveniers zich steeds meer tot een specialistisch bedrijf op diverse vlakken. We werken samen met gespecialiseerde partners en besteden veel aandacht aan de scholing van ons personeel zodat we onze vakkennis en vaardigheden naar het hoogste niveau kunnen tillen.

Jonkers-300x184
logo-vaessen

Herman Vaessen

Thuis in groen. Dat is Herman Vaessen. Of het om tuinen, bomen of groenvoorziening gaat: Herman Vaessen heeft voor al deze disciplines pure specialisten in huis. Het dienstenpakket loopt uiteen van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging. Daarbij beperkt Herman Vaessen zich niet tot de planten en het groen. Ook voor bestrating, (zwem)vijvers, overkappingen, kunstgras of verlichting bent u bij Herman Vaessen aan het goede adres.

Partners van het leerbedrijf

Omdat bij ons altijd de ontwikkeling van onze medewerkers voorop staat, staan we open voor nieuwe samenwerkingen die dit doel versterken.

Lees hier meer over de huidige partners van ons leerbedrijf:

WAA groep / Vindt werkt!

Vindt helpt u bij capaciteitsvraagstukken en het slim organiseren van werkprocessen. Tijdelijk of langdurig, één persoon of een heel team, een paar uur per week of fulltime… Vindt vertaalt uw vraag naar de best passende oplossing. Daarbij maken we een efficiencyslag, bijvoorbeeld door jobcarving of functiecreatie.

vindt-logo
jcC8GNXc_400x400

NLW-groep

NLW Groep is hét werkbedrijf voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in de regio Noord-Limburg West. Het bedrijf staat voor waardevol en passend werken met mensen met een arbeidsbeperking en spant zich in om iedereen optimaal en duurzaam te laten meedoen op de arbeidsmarkt. NLW-groep werkt daarbij nauw samen met werkgevers en gemeenten. Onze kracht is dat wij werken op basis van individueel maatwerk. 

Citaverde opleidingen

We kijken om ons heen en verwonderen ons. Over dat wat de natuur ons biedt. Over de wijze waarop de wereld om ons heen verandert. We veranderen mee. We doen kennis op en brengen deze in de praktijk. Hier leren we jongeren en volwassenen hoe ze samen kunnen werken aan een gezond en gelukkig leven. Hier staan we midden in de samenleving. Wij zijn het CITAVERDE College

a700150942de644295d21826eb13b3f9-citaverde-college_2014_0.b023d7a1
logo_onderwijsgroep_buitengewoon

Onderwijsgroep Buitengewoon

Met veel enthousiasme en plezier helpen wij mensen en organisaties bij de ontwikkeling van kinderen. Wij zijn actief op de snijvlakken van onderwijs, jeugdzorg, arbeidsmarkt, bedrijfsleven en overheden in Noord- en Midden Limburg. Met verstand van leren en gevoel voor mensen creëren we waarde voor onze opdrachtgevers.

Werkgeverservicepunt noord- en midden Limburg

Groeit uw organisatie? Vindt u het lastig om in een krappe arbeidsmarkt de juiste mensen te vinden? Kortom: zoekt u medewerkers die voor lange of korte tijd uw organisatie komen versterken? WerkgeversServicepunt Noord-Limburg is het aanspreekpunt voor al uw personeelsvragen.

30

Meer weten?

Benieuwd hoe wij uw buitenruimte kunnen versterken? Neem dan gerust contact op!