Opvallend hoog niveau

Zeven leerlingen van Praktijkonderwijs Wildveld in Venlo slaagden glansrijk voor de cursus groen. Sinds 2018 verzorgt Noord Limburgs Groen de cursus groen voor het Wildveld. Onze sociaal hovenier Bart is de praktijkdocent. De afgelopen drie jaren hebben 20 leerlingen deze cursus succesvol afgeloten. De samenwerking met Onderwijsgroep Buitengewoon is een mooi voorbeeld hoe we elkaar vanuit beide expertises versterken.

De training wordt op basis van de exameneisen van het SVA afgenomen door een onafhankelijke examinator. De examinator is wederom positief verrast door het niveau van de leerlingen. Die is in vergelijking met overige Praktijkonderwijs scholen hoog. Met het verzorgen van deze cursus investeren we als bedrijf in toekomstige medewerkers en bereiden we de leerlingen voor op de kwaliteit en verwachtingen bij een regulier groenbedrijf.

Namens Noord Limburgs Groen willen we de geslaagden Kenny, Rico, Pim, Kay, Jeremy, Ilona en Kaylee geliciteren met dit resultaat. Vanwege Corona en stages kon niet iedere cursist het certificaat persoonlijk in ontvangst nemen.

 

Laatste berichten

Opleiding Praktijkverklaring MBO op NLG wijze

  Sinds vorig jaar oktober hebben we op onze eigen ‘NLG wijze’ deelgenomen aan de…

Najaarsactie: Gezond & Groen, kleine moeite om te doen!

Zullen we samen investeren in jouw groene en gezonde buitenruimte ? 20% KORTING voor de…

Geslaagd!

Tussen de feestdagen door hebben onze voormannen, projectleider en bedrijfsleider de HARRIE training allemaal met…

Laatste project

Deel deze pagina

Meer weten?

Benieuwd hoe wij uw buitenruimte kunnen versterken? Neem dan gerust contact op!