s Jonkers hoveniers | Noord-Limburgs Groen

Jonkers hoveniers

Jonkers Hoveniers
Ubroekweg Noord 5
5928 MT Venlo
E: info@jonkershoveniers.nl
W: www.jonkershoveniers.nl

Jonkers hoveniers startte in 1948, in een tijd waarin groen werd aangelegd als aankleding van woningen, bedrijven en wijken. Tegenwoordig wordt groen steeds meer gezien als integraal onderdeel van de buitenruimte.

Duurzaamheid
Wie een bijdrage wil leveren aan de toekomst van onze planeet, zal steeds meer kiezen voor een gedifferentieerd groenassortiment waarin biodiversiteit een belangrijker onderdeel is. Jonkers hoveniers heeft zich ten doel gesteld u hiermee te helpen.

Hoe wij dit doen? Onder meer door een natuurlijke benadering. Door in te spelen op uw persoonlijke wensen en daar op een specialistische manier invulling aan te geven, laten wij zien wat de natuur te bieden heeft. Jonkers hoveniers laat eenieder genieten van groen op de manier die bij hem past.

Continuïteit
Waar mogelijk zoeken we naar oplossingen voor de lange termijn, zodat klant en natuur langdurig kunnen profiteren van een investering in tuin of terrein. We streven naar continuïteit door het leveren van kwaliteit en diversiteit.
Ook ons personeelsbeleid is gericht op succes voor de lange termijn. Jonkers hoveniers investeert in opleiding, bijscholing en verhoging van de professionaliteit. 

Specialisaties
Jonkers hoveniers zoekt continu naar nieuwe uitdagingen, specialismen  en trends om zo de markt steeds een stap voor te zijn. Deze gedrevenheid leidt ertoe dat we specialistische kennis in huis hebben op het gebied van: 
● Tuinontwerpen en tuinaanleg
● Contractonderhoud en incidenteel onderhoud
● Aanleg en onderhoud van daktuinen
● Aanleg en onderhoud van beregeningsinstallaties
● Aanleg en onderhoud van bloemenweiden
● Aanleg en onderhoud van kunstgras
● Aanleg en onderhoud van zwemvijvers
● Aanleg en onderhoud van vaste planten borders in openbaar groen

Creativiteit
Jonkers hoveniers staat garant voor maatwerk bij alle projecten, in het bijzonder bij ontwerp en aanleg van tuinen en terreinen. Onze vakbekwame ontwerper combineert natuur en originele vormgeving met functionaliteit en aparte materiaalcombinaties.

Zo realiseert Jonkers hovenier: Groen voor iedereen!


Disclaimer