Herman Vaessen

Herman Vaessen 
Leemvenweg 1
5993 RH Maasbree
E: info@hermanvaessen.nl
W: www.hermanvaessen.nl

Thuis in groen. Dat is Herman Vaessen. Of het om tuinen, bomen of groenvoorziening gaat: Herman Vaessen heeft voor al deze disciplines pure specialisten in huis.

We noemen ons graag ‘de groene dienstverlener’. Tevredenheid van de klant staat bij Herman Vaessen voorop. Dit realiseren we met goed opgeleid personeel, een uitgebreid en prima onderhouden machinepark en natuurlijk met een servicegerichte werkhouding waarbij het gezegde ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel staat.

Het dienstenpakket loopt bij Herman Vaessen uiteen van ontwerp en advies tot aanleg en onderhoud. Daarbij beperken we ons niet tot de planten en het groen. Ook voor bestrating, (zwem)vijvers, verlichting, kunstgras en boomverzorging bent u bij Herman Vaessen aan het goede adres.

De grootte van een klus maakt daarbij niet uit. Eén boom snoeien in een particuliere tuin of een compleet park inrichten voor een gemeente: alle projecten krijgen de aandacht die ze verdienen. En uiteraard bergen onze mensen het gereedschap pas op als u tevreden bent.

Daarom: zaken doen met Herman Vaessen is pas echt Groen Geregeld.


Disclaimer