BTL Venray

BTL Realisatie vestiging Venray B.V.
Witte Vennenweg 2
5807 EJ Oostrum
Postbus 253
5800 AG Venray
E: Venray@btl.nl
W: www.BTL.nl

BTL Venray is gespecialiseerd in: onderhoud van bermen en waterwegen, aanleg, renovatie en onderhoud van sportvelden (volgens NOC*NSF-eisen), waaronder kunstgrasvelden, natuurgrasvelden en tennisbanen, aanleg van recreatievelden/parken, plantsoenen, speelgelegenheden, verlagen en aanvullen van bermen.

Op al deze onderdelen heeft ons bedrijf al een langjarige ervaring en deze ervaring stellen wij onze opdrachtgevers ter beschikking om tot een goed en gewenst eindproduct te komen. Uiteraard wordt dit ondersteund door een goede werkvoorbereiding en indien nodig worden wij ondersteund door het ingenieursburo dat ook onderdeel is van de organisatie.

Om optimaal te kunnen presteren, beschikt ons bedrijf over een zeer compleet en geavanceerd machinepark en vakkundige medewerkers. Juist vanwege deze hooggespecialiseerde dienstverlening en de hoge graad van mechanisatie vormt BTL Venray een belangrijke pijler van de BTL groep.

Wij zijn trots op dit machinepark maar, hoe geavanceerd ook, blijft de bediening ervan een doorslaggevende factor. Om de juiste werkwijze en kwaliteit te waarborgen wordt veel aandacht gegeven aan scholing van onze medewerkers, zowel in- als extern.

BTL Venray is gevestigd in Venray, maar verzet bergen werk waar ook in Nederland. Slagvaardig, flexibel en razendsnel.


Disclaimer