Noord Limburgs Groen neemt groenactiviteiten van WAA groep over

WAA groep nv uit Venlo draagt met ingang van 6 maart 2017 haar groenactiviteiten voor bedrijven en instellingen over aan Noord Limburgs Groen. Dertien groenmedewerkers van WAA Groep gaan bij Noord Limburgs Groen aan de slag.

image2

Enthousiaste vakmensen

Rob Vercoulen, bedrijfsleider van NLG: “Wij zijn erg verheugd met de overname. De medewerkers die bij NLG komen te werken zijn stuk voor stuk enthousiaste vakmensen die met zorg en aandacht de buitenruimtes onderhouden. De klanten die we inmiddels op de hoogte gebracht hebben van de overname reageren allemaal enthousiast. “Als de medewerkers het werk maar blijven doen, dat vinden we belangrijk. Ze zijn zo gedreven met hun werk bezig, dat is geweldig om te zien”, is een veelgehoorde reactie van klanten.

Werkgelegenheid op lange termijn

Jeroen Walraven, algemeen directeur a.i. van WAA groep: “De overdracht van onze groenactiviteiten voor bedrijven en instellingen en de duurzame detachering past in de toekomstplannen van WAA groep. Het is een mooie kans voor onze groenmedewerkers omdat een ondernemer in het groenonderhoud beter in staat is om op langere termijn de werkgelegenheid voor onze medewerkers te borgen.”

De overdracht van de groenactiviteiten voor bedrijven en instellingen en de duurzame detachering passen in de visie van de schapsgemeenten die verantwoordelijk zijn voor WAA groep nv (Beesel, Bergen en Venlo).

Laatste berichten

Geslaagd!

Tussen de feestdagen door hebben onze voormannen, projectleider en bedrijfsleider de HARRIE training allemaal met…

BIJ-zondere samenwerking

Samen met onze collega sociaal ondernemer bijenhotelkopen.nl zetten we ons in voor de toekomst van…

En de winnaar is…

Onze collega Marcel Bos heeft de Hai Berden wisseltrofee gewonnen tijdens het VVV Voetgolf toernooi…

Deel deze pagina

Meer weten?

Benieuwd hoe wij uw buitenruimte kunnen versterken? Neem dan gerust contact op!