Noord Limburgs Groen neemt groenactiviteiten van WAA groep over

WAA groep nv uit Venlo draagt met ingang van 6 maart 2017 haar groenactiviteiten voor bedrijven en instellingen over aan Noord Limburgs Groen. In de overeenkomst die WAA groep met Noord Limburgs Groen (NLG) heeft gesloten is de werkgelegenheid middels een groepsdetachering beschreven en vastgelegd voor de 13 medewerkers die werkzaam waren bij de groenonderhoud van WAA groep van de buitenruimtes bij bedrijven en instellingen.

Rob Vercoulen, bedrijfsleider van NLG: “Wij zijn erg verheugd met de overname. De medewerkers die bij NLG komen te werken zijn stuk voor stuk enthousiaste vakmensen die met zorg en aandacht de buitenruimtes onderhouden. De klanten die we inmiddels op de hoogte gebracht hebben van de overname reageren allemaal enthousiast. “Als de medewerkers het werk maar blijven doen, dat vinden we belangrijk. Ze zijn zo gedreven met hun werk bezig, dat is geweldig om te zien”, is een veelgehoorde reactie van klanten.

Jeroen Walraven, algemeen directeur a.i. van WAA groep: “De overdracht van onze groenactiviteiten voor bedrijven en instellingen en de duurzame detachering past in de toekomstplannen van WAA groep. Het is een mooie kans voor onze groenmedewerkers omdat een ondernemer in het groenonderhoud beter in staat is om op langere termijn de werkgelegenheid voor onze medewerkers te borgen.”

De overdracht van de groenactiviteiten voor bedrijven en instellingen en de duurzame detachering passen in de visie van de schapsgemeenten die verantwoordelijk zijn voor WAA groep nv (Beesel, Bergen en Venlo).

Terug naar overzicht

Disclaimer