Aandeelhouders Noord-Limburgs Groen

BTL Venray BV, Herman Vaessen Tuin Boom Groen uit Maasbree en Jonkers hoveniers uit Venlo sloegen in 2006 de handen ineen met de werkvoorzieningschappen NLW, WAA en INTOS. Onder de naam Noord-Limburgs Groen (NLG) hadden zij één doel: samen opdrachten verwerven om zo te helpen Floriade 2012 te realiseren.

Noord-Limburgs Groen BV
Na dit succesvolle project richtten de drie hoveniersbedrijven samen een BV op onder de naam Noord-Limburgs Groen. NLG blijft zich inzetten om samen met de twee partners WAA en INTOS succesvol te zijn in het onderhouden van groen.

Meer dan een sociale werkplek
De WSW’ers die bij NLG aan de slag gaan, krijgen begeleiding van hun collega’s. “Het werk dat zij doen voor NLG is voor hen veel meer een reguliere werkomgeving dan een sociale werkplaats. Ze horen er nu echt bij”, zegt Ralf Vaessen, aandeelhouder van NLG.

Een vakopleiding en werk mogelijk maken
"Wij hebben er het volle vertrouwen in dat de vereiste beeldkwaliteit wordt bereikt, werknemers de grondbeginselen van het groenvak leren en uiteindelijk zoveel bagage meekrijgen dat doorstroming naar een volwaardige vakopleiding en werk mogelijk wordt”, vertelt Nick Drijfhout van Hooff, aandeelhouder van NLG.


Disclaimer